2013. augusztus 26., hétfő

Adidas salvation női futócipő - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Eladó a képen látható nagyon keveset használt, nagyon kényelmes speciális Adidas adistar Salvation női futócipő. Tökéletes állapotban!! Megtekinthető, felpróbálható!
Mérete 36, 5
Belső talphossza 23, 5-24
Kényelmes, rugalmas talpú, jó tartást biztosít a lábnak!
Textil Bélés: Textil Talpbetét: EVA Talp: Felső: szintetikus / textil
Leírás róla: http: //www. sportshoes. hu/adistar-salvation-2-w-60. html
Bolti ára akciósan: 31e ft.  
Csere köszönöm nem érdekel: )
Átvehető és megtekinthető személyesen Budapesten Zuglóban, vagy a 16. kerületben Csömöri út Szlovák út környékén, vidékre postázom az aktuális postadíjak szerint, ami a vevőt terheli.
Nézd meg a többi termékemet is!
Kérlek ha bármilyen kérdésed merült fel a termékkel kapcsolatban, vagy ha valamiben nem vagy biztos, TEDD fel, és utána üsd le, igyekszem minél hamarabb válaszolni!: )
A termékeket vidékre is postázom az aktuális díjak szerint. A 20kg feletti tárgyakat Futárszolgálattal küldöm. A költségek természetesen a vevőt terhelik.
A szállításból eredő hibákért, esetleges késésekért felelősséget nem tudok vállalni! Ha ajánlottan kéred a csomagot, nyomon követhető!
Garanciát csak az esetlegesen nem működő termékre vállalok. Nem tetszésre nem!
Csak akkor üsd le a terméket, ha valóban el is viszed. Ha bármi probléma közbe jön, kérlek írj egy smst vagy legalább egy email-ben tudasd velem, hogy elállnál a vásárlástól.
Leütés után 3 napon belül jelentkezz kérlek, egyéb esetben a terméket újra meghirdetem és negatív értékelést adok. Ha nem kapod meg az elérhetőségeimet, itt az oldalon is tudsz üzenni!
A fizetés csak személyesen készpénzben, vagy előre utalással oldható meg! Utánvéttel nem postázok!
Köszönöm!: )


Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-23 15:04
. Adidas salvation női futócipő - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése