2013. április 28., vasárnap

Gyönyörű ZARA flitteres szövet szoknyás ruha L 40 - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


katalógus fotó
Gyönyörű Zara ruha címkés L-es méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, saját darab volt, 40-42-es méretre ajánlom.
Anyaga kevert, a felső rész fekete egyszínű alábélelt poliészter, a szoknya poliészter és gyapjú keveréke, poliészter alsószoknyával.
Elvileg csak tisztítható, én gyapjú programon kétszer mostam kifordítva, nem lett semmi baja.
Homok színű szoknyája gazdagon redőzött, két oldalt zsebes, az egész telis-teli milliónyi apró flitterrel, amik gyönyörűen de nagyon diszkréten csillognak, felső része egyszerű vonalú édes kerek Pán Péter gallérral.
mell 48-57 cm,
felső rész hossza 41 cm,
szoknya 47 cm
Összesen kétszer volt rajtam, tökéletesen hibátlan és újszerű állapotban.
Ezt az aukciót 3 termék együttes megvásárlása esetén sem szeretném idő előtt kikiáltási áron lezárni, megértésedet köszönöm szépen : )
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat, illetve ahol ezt külön jelzem!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Termékeimet a Teszveszen és a Vaterán is listázom, a teszveszen minden terméklap megjelenik hibátlanul, de többen jelezték, hogy a Vaterán a terméklapok fele hiányos, így a képek, az információk, amiket megadok értelmezhetetlenek. A sütik törlésén, a böngésző váltáson túl vagyok, de sajnos nem segített, a problémát jeleztem, de amíg a megoldás megszületik, jelezném, hogy a Teszveszen minden fotó és leírás hiánytalan a terméklapokon, a kellemetlenségért elnézést kérek : ) Kata
Köszönöm szépen!
 



Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2013-05-08 21:11
. Gyönyörű ZARA flitteres szövet szoknyás ruha L 40 - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése