2013. március 31., vasárnap

SIESTA LÁNY 32 GORE-TEX/VÍZÁLLÓ BAKANCS - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ HASZNÁLT LÁNY SIESTA GORE-TEX BAKANCS 32-ES MÉRETBEN!
LÁNYOM HASZNÁLTA KÉT TELET  DE CSAK AKKOR HA HÓ VOLT!
KÍVŰLRŐL TELJESEN JÓ , CSAK A BELSŐ SZÖRMÉN LÁTSZIK A HASZNÁLAT ILLETVE A MOSÁS . SAJNOS A KÜLSŐ RÉSZ FOG ÍGY KÉZZEL MOSÁS UTÁN EGYBŐL KICENTRIZTEM DE ÍGY IS AHOGY A KÉPEN LÁTSZIK PICIT MEGFOGTA A BINDÁS RÉSZT! EZ CSAK ESZTÉTIKA A LÉNYEG HOGY JÓ MINŐSÉGŰ, TARTJA A LÁBAT, MELEG ÉS FŐLEG TÉLEN A HAVAS , LATYAKOS IDŐBEN NEM ÁZIK BE!!!!
KIVEHETŐ A TALPBÉLÉS MÉRT TELJES  MÉRETE 21CM
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
 
 
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGŐEN HOGY PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget i és garanciális feltételek fül alatt olvasható. Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
 
spórolhatsz!!! VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!
Folyamatosan teszek fel még könyveket , játékokat!
 
Rendelés esetén átvehető személyesen Tatabányán, a vásárlást követő első munkanaptól, bármely hétköznapon, vagy postai úton ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért.



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2013-04-18 12:44
. SIESTA LÁNY 32 GORE-TEX/VÍZÁLLÓ BAKANCS - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése