2013. július 24., szerda

Fender gitár heveder / pánt (bézs+fekete színű) - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Kiváló minőségű Fender gitár heveder. Hossza: 135 cm. Szélessége: 50 mm. Anyaga: pamut a végén szintetikus bőrrel.
További tudnivalók a vásárlásról:
 
 
Törekszem a vevők általi 100 százalékos pozitív visszajelzés megszerzésére. A gördülékeny tranzakció lebonyolításához azonban szeretném, ha a vevők figyelembe vennék a következőket:  
 
A termékek és a postaköltség ára nem alku tárgya!
Ha a termékkel nem várt probléma adódik a szállítás során vagy az átvétel után, kérem, hogy keressen fel, mielőtt negatív értékelést adna! Hajlandó vagyok a rugalmas problémakezelésre és az együttműködésre!
Az aukció leütése után a vásárlónak 2 hét áll a rendelkezésére hogy eljuttassa hozzám az adott összeget. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meg fogom hirdetni.
 
Postázás:
 
Minden boríték alapú csomagot elsőbbségivel postázok. Ezeknek a szállítási ideje kb. 1-2 napot vesz igénybe. A vevő akár már másnap is megkaphatja a terméket, ha a vásárlás napján 12: 00 óra előtt megérkezik a számlámra az átutalt összeg. Figyelem! Az átutalás 4 órát, vagy esetenként 1 napot is igénybe vehet, ezt mindenki kalkulálja bele a szállítási időbe. Azokat a termékeket, amelyeknek nem érkezik meg az áruk 12: 00-ig, leghamarabb csak másnap tudom postázni.
 
 
A vevő a termék megvételekor automatikusan elfogadja a fent említetteket. Kérem, hogy mindenki ennek a tudatában licitáljon!
 
További információért kérem, látogassa meg a profil oldalam! Ha egyéb kérdése van, keressen meg bátran! Kellemes licitálást kívánok!  


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2013-08-12 12:56
. Fender gitár heveder / pánt (bézs+fekete színű) - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése