2013. július 17., szerda

Baby Control digital légzésfigyelő BC-330 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Baby Control digital légzésfigyelő BC-330 vezeték nélküli 3 érzékelő lappal.
A BC-330-as légzésfigyelő a korábbi társaihoz képest (BC-130 és BC-230 típusoktól) sokkal jobb és biztonságosabb. Mi nagyon szerettük, biztonságban tudtunk pihenni. A távirányítója pedig csodálatos találmány, hogy a nyakamban akasztóm és mászkálok össze vissza, ha pedig netalántán megszólal, akkor futás a babához !  
Leírás:  Megnövelt biztonság, nagyméretű érzékelőlapok,  kettős sziréna, 9 fokozatú érzékenység,  eseménymemória, világító kijelző,  egyszerű kezelhetőség,  az ágy teljes fekvőfelületét figyeli,  minden típusú matrachoz használható,  kiváló oldalirányú érzékenység.
A csomag tartalma: BCR-302 vezérlőegység, BCR-306 kisméretű, nyakban is hordható kijelző egység, 3 db BC-101 érzékelőlap, toldó a harmadik lap bekötéséhez, használati útmutató, 2 db ceruzaelem, 2db Li elem (CR2032), DVD ismertetőfilmmel. Ennek a típusnak a különlegessége a rendkívül kisméretű és könnyű hordozható egység. Akár nyakban is hordható. Rádióadója mikro teljesítményű, különleges műszaki megoldása miatt, elektroszmog mentes, környezet- és bababarát.
Mit tegyünk, ha a babaszoba távol van a szülők szobájától, vagy a konyhától ahol az anyuka gyakran kénytelen tartózkodni? Megoldás a vezeték nélküli Baby Control. A kulcstartó méretű vevőegység akár nyakban is hordható, így mindig hallhatjuk a halk, megnyugtató hangot, ami arról tájékoztat, hogy minden rendben van a babaszobában. Ha a baba felébred és gőgicsél, vagy felsír, azt a mama is azonnal érzékelheti a nála levő kis egységen. Rádióadója különleges műszaki megoldása miatt gyakorlatilag elektroszmog- mentes, környezet- és bababarát. Kiváló megoldás, ha kénytelen a babától távolabb tartózkodni, de mégis minden pillanatban figyelni akar rá.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-04 15:48
. Baby Control digital légzésfigyelő BC-330 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése